O nas

O nas

Odiseja 2001

Nuit deluje kot oglaševalska agencija polne storitve od januarja leta 2001. Agencija izvaja vse marketinške storitve s področja produkcije in distribucije:

  • raziskavo trga, izdelavo strategije in taktike nastopa
  • opredelitev komunikacijskih ciljev
  • zasnovo kreativne in komunikacijske (PR) strategije
  • izdelavo vseh elementov oglaševalske kampanje, vključno z digitalnimi mediji(oblikovanje, urednikovanje, tekstopisje, programiranje, fotografiranje, styling …)
  • koncept, organizacijo in vodenje dogodkov, sejmov, predstavitev
  • ustvarjanje in distribuiranje vsebine (t.i. vsebinski marketing)

 

Kreativni princip

Princip našega dela je združevanje in prepletanje različnih nivojev in segmentov. Tako so ljudje, ki vodijo projekte hkrati tudi njihovi kreativni vodje. Kajti verjamemo, da je temeljni koncept, ki jih zavezuje, ohranjanje pozicije med kreativnim oddelkom in klientom. Ta dva pola sta vseskozi v nekakšnem »kreativnem dialogu«, ki je nujen za preseganje povprečja.

Naša prednost je v tem, da tako strategijo in idejne rešitve oglaševalske akcije kot tudi njeno izvedbo, opravimo znotraj agencije, zato smo pri izvedbi fleksibilni in hitri. Spremljanje dogajanja in razvoja na širšem področju marketinga nam omogoča, da naše delo ni le vizualno sodobno, ampak napredno tudi v pristopu do obravnave različnih projektov in različnih medijev.

Trenutno ima podjetje štiri stalne, visoko izobražene in izkušene delavce in več honorarnih sodelavcev.

 

Reference

Izbrane reference vam v sliki predstavljamo na spletni strani. Predstavljeni projekti izhajajo iz različnih obdobij in predstavljajo prerez in način dela agencije NUIT.